lördag 28 maj 2016

Kommande: The Space Between Us

I veckan släpptes första trailern till den kommande sci-fi filmen The Space Between Us som har premiär 19:e augusti. Trailern får filmen att verka lovande, men jag kan inte låta bli att störa mig på att det är sju års åldersskillnad mellan skådespelarna som spelar filmens huvudpar - Britt Robertson och Asa Butterfield. När han är 18 och hon 25, känns det som en ganska stor skillnad men det kanske bara är jag som stör mig på sånt. Egentligen är det väl inte så konstigt, tror mest det beror på att jag främst ser Asa från filmer som Hugo Cabret, Pojken i randig pyjamas och Ender's Game. I alla dessa filmer var han en pojke, inte man. 

Hur som helst, bortsett från det lilla störningsmomentet så gillade jag trailern och ser därför fram emot att se filmen som jag tror kommer leverera! 

2 kommentarer:

  1. Håller med dig. Är inte bekant med skådespelarna tidigare och visste inte att åldersskillnaden var så stor. Men tyckte att det kändes konstigt i bilscenen - hon kändes betydligt äldre än han. Märkligt att de har valt skådespelare på det viset. http://rymdnyheterna.se/space-between-us-romantisk-sci-fi-film/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var ett tag sen jag skrev detta inlägget men jag såg trailern igen nu och tycker fortfarande det känns väldigt konstigt att det är så stor åldersskillnad. Enligt trailern ska han föreställa 16 och ja... hon är verkligen inte 16. Men men, det är väl sånt man får komma över om man vill njuta av filmen, för övrigt tycker jag ju den verkar ganska bra :)

      Radera