söndag 22 maj 2016

Archer: Säsong 3

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj60uvJj-7MAhXkDZoKHUntCLgQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.voicesofeastanglia.com%2F2013%2F04%2Farcher-tv-series.html&bvm=bv.122448493,d.bGs&psig=AFQjCNEcP6s2K_PdJmhOalyBXQ1mV3Yn5A&ust=1464021548828628

Archer är en animerad komediserie från 2009, skapad av Adam Reed. Serien pågår fortfarande och hittills finns sju säsonger på totalt 89 avsnitt. Tredje säsongen innehåller 13 avsnitt och varje avsnitt är runt 22 minuter långt. Inlägget innehåller inga spoilers.

Archer utspelar sig på en agentfirma och följer de anställda där. Främst får vi träffa den ytliga och osympatiske Sterling Archer som älskar att vara stjärnan på festen. Varje dag tvingas han arbeta med många underliga typer, däribland hans egen mamma som också råkar vara hans chef. Rösterna görs av bl.a. H. Jon Benjamin, Jessica Walter, Aisha Tyler, Judy Greer, Amber Nash, Chris Parnell, Lucky Yates samt skaparen Adam Reed. 

Serier som Archer är alltid svåra att recensera eftersom varje säsong är lika lik föregående. Tredje säsongen har hållit ungefär samma nivå som tidigare, men kanske något sämre. Den har inte alls varit dålig, men jag har ändå upplevt den som mindre komisk än de två första säsongerna. Jag har helt enkelt inte skrattat lika mycket och på så sätt anser jag att underhållningen trappats ner lite. Förutom det så är serien sig lik och det jag älskade i säsong 1 och 2, älskar jag även i säsong 3. Snygg animation, härliga röst-prestationer och rå men underhållande humor. Archer är helt enkelt en vuxenkomedi, så låt dig inte luras av animationen - detta är en ren vuxenserie. Givetvis kan även ungdomar titta på den, men kanske inte de yngre ungdomarna/barnen. Främst eftersom man då kanske helt enkelt inte förstår skämten. Plus att det helt enkelt inte är passande för barn att titta på serier som denna. 

Jag har inte mycket mer att säga om serien, mer än att den är ett tips till er som gillar vuxenhumor i animationsform, för Archer är en av de bästa i sin genre! 

Säsong 1-6 av Archer finns att se på Netflix och samtliga säsonger går även att streama gratis HÄR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar