torsdag 14 april 2016

TVSHOW TIME

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiC76qtvI3MAhXK2ywKHTAgC-YQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DCryB3wS9LiU&psig=AFQjCNF6Og01u2PqkgI9oXLMwS80sWPmMg&ust=1460700715863079

För er som har appen TVSHOW TIME

Jag skaffade ett konto för något halvår sen, men har aldrig riktigt använt appen mer än någon enstaka gång. Har mest blivit bortglömt. Men det är verkligen ett bra ställe att kommunicera och dela med sig av sina tankar kring serierna man följer och avsnitten man ser. Hur som helst, det jag vill komma till är detta:

tvshowtime heter jag gillafilm, så känner ni för att be-frienda mig och hålla utkik på vad jag följer för serier så är det bara att lägga till mig som vän/följa. Roligt för mig att hålla koll på vad ni följer också. Annars, tips är att skaffa appen. Väldigt roligt sätt att släppa ur sig alla tankar man har efter att ha sett ett riktigt bra serieavsnitt.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar