söndag 3 april 2016

Resultatet av en fantastisk sci-fi mässa


Gud, vilken dag.

Idag har jag och en nära vän varit på sci-fi mässan (a.k.a SCI-FI WORLD) på svenska mässan i Göteborg. Jag måste säga att det har varit jätteroligt och jag är verkligen supernöjd med dagen. Enda nackdelen är att jag nu är 1400 kronor fattigare. Japp, så kan det gå. Men värt det är det absolut och jag ångrar verkligen inget alls som blivit köpt och nu följt med mig hem.

Jag är verkligen imponerad av alla som kom utklädda och vann priser i cosplay-tävlingen. Riktigt roligt, och nästa år ska jag faktiskt ta och ha på mig något lite roligare än min (i och för sig väldigt fina) LOST-tröja.

Vad jag kom hem med efter denna långa (men väldigt roliga) dag, är följande: (och jag ber om ursäkt för suddiga bilder - min display på kameran är trasig och därför ser jag inte om bilderna blir bra eller inte + att jag var lite slarvig...)Guldmedaljong från Pirates of the Caribbean

 

Sally Bobble-head från The Nightmare Before Christmas 

Staty från Star Wars i miniatyr-form (ska ges bort i present till min bror och därför har jag inte öppnat paketet)


 

Fight Club-poster

Stand By Me -poster

"Fifty Years of Bond Villains" Poster (bilder av alla skurkar från James Bond-filmerna under åren)Aliens vs Predator spelar schack (poster)Alien vs predator spelar biljard (poster)

 Alien på toaletten (poster)
Och slutligen...


Kim Coates Autograf (Tig i Sons of Anarchy)
Den jag såg mest fram emot att träffa när jag åkte dit var David Wenham, men när jag väl åkte därifrån måste jag säga att mötet med Kim Coates var så mycket roligare. Det gick verkligen att ha en konversation med honom och han pratade på väldigt mycket. Av honom fick jag en kram, en personlig bild av oss tillsammans samt denna fina autograf. Riktigt nöjd är jag. Så nej, i verkligheten är han inte alls lika elak som Tig i serien ;) Kristian Nairn Autograf (Hodor i Game of Thrones)
Även Kristian Nairn var väldigt trevlig att träffa och få prata med. Game of Thrones är ju en av mina favoritserier så det var väldigt roligt (även om Bran-storyn aldrig varit en favorit).


David Wenham Autograf (Faramir i Sagan om Ringen)
Jag ville gärna träffa David Wenham, men i med att det var så otroligt många som ville träffa honom blev det långa långa köer, vilket gjorde att autograf-skrivandet gick väldigt raskt. De andra skådespelarna var lättare att prata med och ha en konversation med, medan David Wenham säkert var ganska stressad över alla människor som köade för autograf. Men även om det gick fort så fick jag i alla fall en fin liten autograf.Det har kort sagt varit en väldigt bra dag och är du intresserad av film, spel och serier så är det ett tips att gå på sådana här event lite då och då. 140 kronor i inträde är det utan tvekan värt! 

3 kommentarer:

 1. Gud vad kul! Tänkte gå när det var här men blev tyvärr inte så :/ men antagligen nästa gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det nästa gång, det är verkligen paradiset för film och serie-nördar :D Dock är det ju främst sci-fi (väldigt mycket Star Wars) men mycket annat också faktiskt :)

   Radera
 2. Vad roligt :D Hade inte möjlighet att gå men nästa gång kanske!

  SvaraRadera