fredag 22 april 2016

Containment vs 12 Monkeys

Bara jag som reagerat på hur lika dessa två posters är...? 

Den första bilden kommer från CW's nya mini-serie Containment från 2016 och den andra föreställer 12 Monkeys som hade premiär förra året. Hade inte hört talas om Containment innan men min första tanke när denna posterbild dök upp på min google-sida, var att någon hade mixtrat med texten och ändrat från "12 Monkeys" till "Containment" för skojs skull. Men nej, tydligen var detta faktiskt en riktig serie. Är det bara jag som tycker dessa två bilder är alldeles för lika? Samma färger, samma stil, samma allt... Men men, folk börjar väl få slut på idéer.


5 kommentarer:

 1. Helt sjukt lika! Containment är den typ av serie jag aldrig skulle dras till egentligen men av någon anledning är jag väldigt intresserad av just den här :) Följer du möjligen 12 Monkeys eller hur upptäckte du det här?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Såg första avsnittet av 12 Monkeys när den hade premiär, och hade tänkt se resten när hela säsongen kom ut men det har inte blivit av, ÄNNU. Jag ska absolut ta tag i den serien någon dag för jag gillade verkligen pilotavsnittet och tycker handlingen är väldigt intressant :) Har dock inte sett filmen som serien är baserad på ("Twelve Monkeys" med bl.a. Bruce Willis och Brad Pitt).
   Tyckte alltid att postern var väldigt häftig och det var den som från början fick mig att vilja se serien när den hade premiär :)

   Radera
 2. Jag har tänkt precis samma tanke. Och då Amerikanerna brukar vara väldigt snabba på att stämma varandra så är det nog bara en tidsfråga. 12 monkeys är en grym serie och Containment har jag precis börjat titta på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det stämmer (hehe) ;)
   Ser fram emot att se mer av 12 Monkeys då jag hört att den bara blir bättre och bättre :)

   Radera
  2. var kan man se containment?

   Radera