söndag 10 april 2016

Being Human • Alex's Unfinished Buisness

Titta här vad jag (till min stora glädje) hittade idag! Jag vet att det inte är många mer än jag här som faktiskt sett den brittiska tv-serien Being Human, men jag tänker dela med mig av detta ändå. 

Det jag idag upptäckte som gjorde mig superglad, är att det tydligen finns fem stycken extra-avsnitt av en av mina absoluta favoritserier! Varje avsnitt finns på youtube och är inte längre än några minuter, men det är roligt att se ändå om man följt serien. I denna lilla mini-serie ska Alex göra allt på sin lista av "unfinished buisness" (alltså en bucket-list) innan hon kan gå vidare till den andra sidan. Har du sett serien eller planerar att göra det i framtiden, är det ett tips att komma ihåg dessa små extra-avsnitt. Själv blev jag i alla fall överlycklig då jag trodde att jag för länge sen sett allt som Being Human hade att ge. 


Och detta klipp nedan som utspelar sig efter serieavslutningen... WOHO. Hal fattade det!
Det här slutet kan jag leva med, önskar det fanns med i slutet av originalavsnittet. Eller åtminstone efter eftertexterna, det hade varit grymt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar