söndag 20 mars 2016

Nytt inköp: Jack Skellington, Coupling, Citizen Kane m.m.

Denna veckan blev plånboken offer för dessa efterlängtade prylar...

 Jack Skellington Mugg (The Nightmare Before Christmas)
Denna härliga mugg hittade jag på science fiction bokhandeln häromdagen och jag kunde bara inte låta bli. Nu ska här drickas mer kaffe än någonsin tidigare! 


 BBC's Coupling The Complete Series 1, 2, 3 & 4 (Special Collector's Edition) 
Denna serie har jag velat se i ungefär två år, och nu slutligen kommer jag få chansen. Jag blev otroligt glad när jag hittade denna pärla i Göteborgs bästa filmbutik, Movieline, för endast 249 kr. Collector's Edition dessutom, insidan är hur fin som helst och med en riktig kvalitetbox istället för tunn papp.


 Pulp Fiction Cover Poster
Passar perfekt mitt emot min likstora Django Unchained poster i filmrummet på övervåningen. 69 kr på sf-bokhandeln. 
 
Back to the Future One-Sheet Poster
För 69 kronor fick jag denna fina poster som egentligen bara är resultatet av ett impulsivt köp... Men jag ångrar det verkligen inte då jag älskar filmen och mer än gärna har omslaget uppsatt på min redan-överbelastade sovrumsvägg.


Citizen Kane, Blu-ray 
Citizen Kane från 1941 är en klassiker och som filmintresserad känner jag att detta är en film jag måste se. Därför var det ett självklart köp när jag hittade den på movieline för endast 39 kr. 
Barnhemmet, Blu-ray
Barnhemmet är en spansk thriller från 2007, och det här är så nära en skräckfilm jag kommer. Filmen har setts många gånger, och kommer antagligen ses många gånger igen. Även om den kan vara oerhört obehaglig. Kändes helt enkelt som ett måste att ha stående i filmhyllan nu när blu-ray samlingen börjar växa. Moulin Rouge, Blu-ray
Här har vi ytterligare en film jag velat se miljontals gånger, men aldrig blivit av. Nu äntligen kanske det händer! Dock har jag redan haft den på DVD ett antal år och det har ju inte hjälp direkt... 
Pojken med det tickande hjärtat, Blu-ray
Jag gillar denna typen av "udda" animation, och storyn verkar väldigt speciell, så därför är detta en film jag verkligen vill se. Pojken med det tickande hjärtat är en fransk film från 2013 och även denna inköptes på movieline i Göteborg för endast 39 kr.

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset om affischerna! Är det på den här hemsidan du köpte dem? http://www.sfbok.se/ :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, precis! Eller ja, jag beställde de inte utan gick till butiken, men de går även att beställa från hemsidan på nätet. Annars har de butiker på Kungsgatan i Göteborg, i Gamla Stan i Stockholm samt någon butik i Malmö (som jag aldrig varit i så vet inte exakt var den ligger). De har mycket roliga nördprylar där för oss filmälskare :)

   Radera
 2. sf bokhandeln har jag varit sugen att besöka så många gånger men har inte blivit av än, vet inte varför för jag bor rätt nära fast den i sthlm då :). Vad billiga posters, jag håller på att göra en filmvägg men har bara beställt från internet än så länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde verkligen besöka den, det är rena guldgruvan om man gillar film- och serieinspirerade prylar :) Alla deras posters kostar 69 kr, då får man de normalstora (61x91,5 cm).

   Radera