söndag 27 mars 2016

Klocktvillingar?

Jag har just sett filmen Snatch (recension på den är skriven och kommer upp på bloggen inom några dagar) och jag bara insåg någonting. Flera av er har säkert redan lagt märke till detta, det kanske bara är jag som är lite efter, men HERREGUD VAD LIKA BRAD PITT OCH BENICIO DEL TORO ÄR! Seriöst, jag satt hela filmen och bara väntade på att Brad Pitt skulle hoppa ut ur Benicio Del Toro och bara säga, haha I'm kiddin', it's just me.

Bara genom att googla Benicio's namn, blev det ganska självklart att jag inte var den enda som lagt märke till detta... Googla Benicio Del Toro så får du upp bilder på Brad Pitt, googla Brad Pitt så får du upp bilder på Benicio Del Toro. Har ni någonsin lagt märke till denna likhet? Jag fattar inte att jag inte tänkt på det förut, men det är väl först när båda två sätts ihop i en och samma film som man lägger märke till det.


Seriously boys... Enda skillnaden är i princip ögonen och hårfärgen.

1 kommentar:

  1. sååå lika. Jag vet faktiskit inte vem Benicio Del Toro är.

    SvaraRadera