torsdag 4 februari 2016

Kommande: Livet efter dig

Jag har inte läst boken, men ser fram emot att se filmen då jag hört att det är en väldigt fin berättelse. Sen så ska det bli kul att se Emilia Clarke i en filmroll då jag faktiskt aldrig sett henne i någon annan roll än som Daenarys Targaryen. 

Livet efter dig (originaltitel Me Before You) har biopremiär den 3:e juni. Filmen regisseras av Thea Sharrock och i rollerna ser vi bl.a. Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna Coleman, Brendan Coyle och Charles Dance. 

2 kommentarer:

  1. Tycker detta ska bli riktigt kul att se! Har nästan precis avslutat boken också! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eftersom du verkar så hoppfull misstänker jag att du tyckte boken var bra :) Man blir så sugen på att läsa den, men dessvärre känner jag mig själv och vet att jag bara kommer läsa något kapitel innan jag tröttnar eller bara aldrig tar mig tiden att fortsätta... Jag är ingen läs-person helt enkelt. Tyvärr, jag önskar verkligen att jag var det ;) Är väl snarare filmmänniska vilket inte är så dumt heller :D

      Radera