fredag 1 januari 2016

Tack för 2015!

År 2015 har varit ett bra år för mig och min blogg. Jag har bloggat mycket och älskat varenda minut av det. Det är helt otroligt att jag haft Gillafilm i mer än fyra år, och ännu inte tröttnat. Tvärtom, jag tycker bara det blir roligare och roligare för varje dag som går! I år har jag dessutom börjat med lite roligare inlägg än tidigare. Dels så har jag startat ett samarbete med fyra andra bloggare där vi tillsammans skriver ett inlägg varje vecka som alla kretsar kring ett visst tema. Dessutom har jag börjat med fler kategorier, däribland filmtips, serietips och filmquiz. Totalt har jag under året skrivit 380 inlägg och som om inte det vore nog är det dessutom många fler som läser dem! Och, om ni inte redan glömt det så har jag bytt domän och jag tycker nu att allting funkar så mycket bättre än vad det gjorde på devote där det kändes som att ingenting fungerade som jag ville. Nu är det snyggare, stilrenare och mycket lättare att hitta de inlägg man letar efter! Bra va?

Jag började med Gillafilmdevote i Oktober 2011. Tänk att det gått så lång tid sen dess. Då var jag inte mer än tretton år. Det är därför de gamla inläggen ser ut som ”hej kom och hjälp mig och dö” - ett uttryck min mamma ofta använde sig av när jag var liten. Om en vecka fyller jag 18 år vilket innebär att det femte året på gillafilm nu har påbörjat.

Gillafilm som blogg har alltid varit ganska opersonlig, och jag brukar inte gilla att skriva så mycket om mig själv. Det är ju trots allt film jag älskar att skriva om, och det kommer aldrig förändras. Som tur är. Men som de flesta förhoppningsvis redan vet, är mitt namn Elsa. Jag bloggar om film av många anledningar. Självklart älskar jag att titta på film, det gör väl alla skulle jag tro. Men jag har även två andra stora passioner, vilket är det som varit grunden i mitt bloggande under dessa år. Jag älskar nämligen att skriva. Det har jag alltid gjort och kommer alltid att göra. När jag var liten ville jag bli författare. Idag vill jag bli manusförfattare. Vilket leder mig till min andra stora passion - filmskapande. Jag går film- och TV-produktion andra året på gymnasiet, och där växer sig min passion bara starkare och starkare. Drömmen om att bli manusförfattare finns fortfarande kvar, men har fått sällskap av ytterligare två drömmar - att bli regissör och att bli filmrecensent. Den sistnämnda skulle jag vilja säga att jag redan har. Gillafilm är mitt sätt att leva igenom den drömmen, mer än så behöver jag faktiskt inte så länge jag vet att det finns någon därute som läser det jag har att skriva. Och det är just det som detta senaste året har gett mig.
 
TACK FÖR DET!

1 kommentar: