torsdag 3 december 2015

Välkommen!

Hej! Shit vad länge det känns som att jag har väntat på att få skriva detta inlägget... Äntligen! Det är nämligen så att jag nu (som ni ser) har bytt blogg till en nyare, snyggare och fräschare blogg. Jag har dessutom handplockat de gamla recensioner som jag vill ha med mig hit, vilket har tagit sin lilla tid. Men nu är jag äntligen klar! Och jag är extremt taggad då jag älskar att blogga om film, och jag har så länge varit trött på devotes begränsade tillgångar. Så det ska bli skönt med en ny start.

Som sagt så har jag tagit med mig några av de nyare recensionerna hit, och de kan ni hitta under flikarna längst upp i var kategori de blivit placerade. Men ni som följt mig ett tag har säkert redan läst dem, så de finns mest här för syns skull så det inte ska bli helt tomt. Angående kategorierna längst upp på sidan så finns det såklart även de flikar som är helt tomma eftersom jag inte har börjat blogga på riktigt här ännu. Men snart så ska det fyllas på med massa roliga inlägg! 

Ja, behöver jag säga så mycket mer egentligen? Är det något ni undrar över eller något som inte fungerar som det ska så är det bara att kommentera alternativt mejla mig på elsa@gillafilm.se. Jag har haft en del problem med funktioner, så det kan hända att det finns saker som inte fungerar riktigt som det ska... Men som sagt, upptäcker ni nåt så meddela mig så vore det väldigt tacksamt! 

Välkommen! 

http://whitecollargifs.tumblr.com/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar