måndag 28 december 2015

Kommande: 100 Years (2115)

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiw6sCfwv3JAhVC1iwKHXLcCdYQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Falvinology.com%2F2015%2F12%2F25%2Fsponsored-video-louis-xiii-100-years-the-movie-you-will-never-see%2F&psig=AFQjCNGWFVujg9J7Cw70kP2NTnsHQ-FEXA&ust=1451356441874524
 Hm, intressant.
100 Years är en kommande film med John Malkovitch i huvudrollen. Filmen är planerad att ha premiär i November 2115. Och nej, jag råkade inte skriva en 1:a i stället för en 0:a. 

Om exakt hundra år har denna film premiär, vilket förklarar posterns ord "The Movie You'll Never See". Handlingen är topphemlig, inte ens genren vill de ge ut. Självklart blir man lite nyfiken när man läser om en filmskapare som fått denna nytänkande idén - att skapa en film idag som våra barnbarns barnbarn kommer få se. Min gissning är att filmen kommer vara någon typ av framtidsföreteelse. Men men, vi får väl se (eller inte). 

Då är frågan bara, hur seriöst är egentligen detta? Kommer det bli en bra film, eller är det något våra barnbarns barnbarn kommer skratta åt i framtiden? Ärligt talat så kan jag inte låta bli att gissa på det senare alternativet. Visst, Malkovitch är med. Men hur bra kan det egentligen bli? Personligen har jag inte jätte mycket förtroende för Robert Rodriguez som regissör, men vem vet. Hur som helst så blir det garanterat något för människor att se fram emot i ett helt århundrade. Jag kan bara inte låta bli att tänka att de säkert endast gör detta för att dra till sig uppmärksamhet, inte för att skapa ett mästerverk. Men! Jag är ändå nyfiken och hoppfull, så hade jag varit vid liv om ytterligare hundra år så hade jag garanterat sett fram emot att få se 100 Years på bio. Dock får jag väl ändå nämna att jag inte är helt säker på att varken jag eller någon annan kommer överleva så länge. Så som vi förstör vår planet dagligen skulle jag inte bli förvånad om världen tar sitt första steg mot undergång om 50 år.


Jag håller med youtube kommentarerna, detta ser mer ut som en Whiskey-reklam än som ett trailer till en framtidsfilm. Bokstavligen, en framtidsfilm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar