fredag 25 december 2015

Gårdagens bästa julklapp för alla Beatles-fans!

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiwzbb52PXJAhXGaRQKHa3pDowQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.saatchikevin.com%2Fmade-abbey-road-good%2F&bvm=bv.110151844,d.d24&psig=AFQjCNGqh33Sf8B60eWfhB30sed1VMkiCg&ust=1451087665178206

Detta blir ett helt film-orelaterat inlägg, men ni får stå ut. 

Det blev en hel del julklappar i år - framförallt att ge bort. Men den bästa julklappen jag fick var då Spotify-appen noterade mig om att alla Beatles-låtar nu finns på Spotify. ÄNTLIGEN! Ni anar inte hur glad jag blev, The Beatles är ett av mina absoluta favoritband, eller rättare sagt mitt favoritband. För den enda som går före är en enskild artist, nämligen Bruce Springsteen som alltid kommer ligga på nr 1. Men, så glad jag blev åt att upptäcka att ett flertal av mina favoritlåtar nu slipper spelas upp i rösterna på något dåligt cover-band. Tack, Spotify! Och McCartney, Starr och vem mer det än är som gått med på att släppa alla låtar på nätet. Yippi-kay-ey *** (gissa den referensen om du kan).

Förövrigt har jag haft en god jul, och jag hoppas på detsamma för er andra som firat denna underbara högtid under gårdagen!  

Sen, för att slänga in åtminstone något lite filmrelaterat, så kan jag ju (apropå The Beatles) tipsa om filmen Across The Universe (2007) som är en musikal med ett lite udda tema. I rollerna ser vi bl.a. Jim Sturgess och Evan Rachel Wood. Ett måste för alla Beatles-fan då filmteamet uppträtt hitslåtarna så extremt bra (enligt mitt tycke)! Det är dessa versioner av låtarna jag lyssnat på hittills genom Spotify.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar