fredag 18 december 2015

Fuller House: Teaser

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=&url=http%3A%2F%2Fwww.indiewire.com%2Farticle%2Fdoes-fuller-house-risk-damaging-the-netflix-originals-brand-20150421&psig=AFQjCNF9poRRvpC-6virS2fWZ1C5ITANgA&ust=1450543889669023

Första inblicken i Netflix nya serie Fuller House är nu här. Wow, vilken nostalgi känsla man fick av detta klipp... Det trodde jag inte, även om jag älskar att de tar tillbaka en av mina favoritkomedier från 80-talet så kan jag ändå inte låta bli att känna mig tveksam. Det är ju ändå Full House vi snackar om, en serie som den är bara bra på 80-talet. Men men, efter denna lilla teaser känner jag mig desto mer hoppfull!

Synopsis från IMDB: "D.J. Tanner-Fuller is a widow and mother of three. Things become too much to handle, so she asks for help from her sister Stephanie and her best-friend Kimmy."


2 kommentarer:

  1. Hm, det känns lite tveksamt om den blir något vidare men man vet ju aldrig!

    SvaraRadera
  2. SV: Jag gillar (gillade) Arrow men inte The Flash och jag skulle säga att Supergirl är mer lik The Flash i så fall. Inget jag rekommenderar alltså! ;)

    SvaraRadera