måndag 14 december 2015

Dagens höjdpunkt!

http://gothamalley.blogg.se/

Titta här vilken rolig överraskning jag fick idag när jag skulle göra min dagliga vandring genom mina tre favoritfilmbloggar. Åh det här gjorde verkligen min dag, tack Emelie, det är alltid så roligt att höra att mitt skrivande uppskattas. Självklart är det superroligt att skriva om film, men det blir alltid snäppet roligare när man vet att det är någon som läser det också ;)

Gillar du att läsa min blogg så ska du absolut kolla in Emelies blogg också, hon skriver om liknande saker (film, serier, böcker m.m), så tveka inte, jag säger detsamma som hon - mer än alla roliga inlägg att läsa får man också sån inspiration och motivation till att själv skriva! Sen kan jag ju nämna att det dels var hennes blogg som påverkade mitt beslut att byta till Blogger och egen domän. Hennes design är ju så snygg så jag blev lite avis och ville också ha en snyggare och mer unik blogg! 

Ska bli kul att få läsa hennes kommande inlägg, då kanske jag också hittar lite fler bloggar att följa :) Har nämligen haft samma problem, då det inte är superlätt att hitta liknande filmbloggar. Tips välkomnas! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar