tisdag 29 december 2015

Årets fem största besvikelser!

Åttonde frågan på den här listan är nu besvarad.
Vad är det sämsta jag sett under året i både film- och serieväg?

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiz5POU7YHKAhXLXSwKHTQUAwMQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.askmen.com%2Fnews%2Fentertainment%2Fblue-mountain-state-s-revival.html&psig=AFQjCNHXvzykKxRo8DcmnJt5h1ZeJIJGQA&ust=14515053923009145
Blue Mountain State
I somras började jag titta på den hyllade komediserien Blue Mountain State. Usch, det var inte alls för mig. Visst, jag hade väl i princip förväntat mig den reaktionen av mig själv men jag tänkte ändå att det bör finnas någon rimlig anledning till varför den har betyget 8,4 på IMDB. Uhm, nej. 

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjb0qmh7YHKAhVC1iwKHbb2DQMQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.sonymoviechannel.com%2Fmovies%2Fpeggy-sue-got-married&psig=AFQjCNFS8uFovGkqDpQ0Vg0bCPQu9LHXsw&ust=1451505433639311
4
Peggy Sue Got Married
Det var nog dumt att ha några förväntningar alls på denna film, men av någon anledning hade jag det, och usch. Detta var verkligen inte min typ av film trots skådisarna. Den var fruktansvärt tråkig och bara allmänt konstig. Nej, detta är en film jag aldrig kommer se igen.

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwizzamz7YHKAhXH3SwKHc2JBP8QjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.huffingtonpost.com%2F2015%2F02%2F07%2Fjupiter-ascending_n_6632348.html&bvm=bv.110151844,d.bGg&psig=AFQjCNGhCPCB0kpDJj_D__YmcYKN_RktxQ&ust=1451505464739728
3
Jupiter Ascending
Jag är egentligen inte tillåten att ta med denna film på listan eftersom jag faktiskt aldrig sett den. Men ärligt talat har den ändå blivit en stor besvikelse för mig eftersom jag verkligen hade planerat att se den när jag först läste om den i en utgåva av Total Film för ungefär två år sedan. Jag såg jätte mycket fram emot premiären av Jupiter Ascending, fram tills jag såg den första trailern. Då sänktes förväntningarna något, men jag var fortfarande peppad. Så när den hade premiär tänkte jag direkt att jag skulle boka biljetter till närmaste biograf. Men, så kom den första recensionen. Så kom den andra. Och den tredje. Ingen av dessa var positiva. Förväntningarna sänktes tillräckligt mycket för mig att tänka att jag skippar att se den på bio, men kan åtminstone se den när den släpps på blu-ray. Kritiker är ju alltid mer negativa än vad som är rättvist. Men, innan jag fick köpt filmen hade några av mina vänner varit och sett den på bio. Och vad sa dem? Att den var en stor besvikelse. Kritikerna hade rätt trots allt. Så nej, jag tappade helt och hållet suget på att se filmen och trots att jag är starkt emot att döma ut filmer innan man sett dem så vet jag också att det finns en bra anledning till varför så många hävdar att filmen är dålig, varför den har betyget 5,4 på IMDB. Därför väljer jag att inte se den. Åtminstone inte än på ett tag. 

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwih5o_M7YHKAhXMlSwKHdbZDhcQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.zillow.com%2Fblog%2Fmodern-family-home-seeks-new-family-146352%2F&psig=AFQjCNFHM5pW767W8kHw4WpREN1iRtEX9g&ust=1451505493302735
2
Modern Family
Jag hoppas att ni Modern Family-fans inte hatar mig för det här, men jag måste få säga att detta är en serie som bara inte funkar för mig. Alla snackar om hur bra den är, att den är så rolig. Jag har gett den flera chanser men jag tar mig verkligen inte förbi första avsnittet. Jag har sett avsnittet tre gånger, och varje gång hoppas jag att jag kommer gilla det bättre. Men nej. Varje gång är det lika tråkigt och jag skrattade inte en enda gång. Jag vet också att jag kommer behöva ge den mer än ett avsnitt innan jag dömer ut den, men när första avsnittet verkligen inte lyckas intressera mig så är det otroligt svårt att ta sig vidare.

https://www.google.se/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjTx86H7oHKAhXJECwKHXgUBhgQjRwIBw&url=http%3A%2F%2Fwww.usanetwork.com%2Fgraceland&bvm=bv.110151844,d.bGg&psig=AFQjCNHPM4tCFmlcQZyxoRnPKw31mw_omg&ust=1451505597990158
1
Gracelands nedläggning
Det finns många bra TV-serier vars senaste säsonger gjort mig besviken. The Vampire Diaries (S06), Once Upon a Time (S04), Reign (S02) och även Halt and Catch Fire (S02). Men största besvikelsen har ändå varit nedläggningarna. Under the Dome - det var väntat, men ändå tråkigt eftersom jag älskade den första säsongen. Men en serie som jag verkligen kommer sakna jätte mycket är älskade Graceland. Den har faktiskt blivit en av mina favoriter och det är väldigt skönt att veta att jag fortfarande har tredje och sista säsongen kvar att se. Men samtidigt vågar jag inte riktigt eftersom jag farar för det faktum att serien troligtvis slutar med en stor cliffhanger. Urgh, USA Network är riktiga mobbare.

1 kommentar:

  1. Åh, inte sett någon av dessa så det får jag nog vara glad för då :)

    SvaraRadera