tisdag 15 december 2015

Årets fem bästa fynd!

Tredje frågan på den här listan är nu besvarad.
Vilka är de bästa fynd jag hittat under året när det gäller filmer och serieboxar?


Har du någonsin gått in i en affär med inga förhoppningar överhuvudtaget, och sedan någon halvtimme senare kommit ut, stolt som en tupp? Det har jag. Dessvärre har det mesta jag köpt under året varit i fullpris, vilket gör mig lättad åt att veta att jag bara behöver komma på fem fynd jag hittat till ett rimligt pris under året för att göra listan fullbordad.

5
Disney klassiker: Lejonkungen, Aladdin, Big Hero 6
Ett av fynden tog plats under Black Friday (27/11) då jag köpte hem flera Disney klassiker på blu-ray för endast 59 kr/st. Annars kostar de nämligen 179! Fick dessutom alla tre säsonger av Sherlock för endast 49 kr/st. Det är vad jag kallar fynd!

4
Being Human Complete Collection
Denna fina boxen köpte jag så sent som förra veckan, och jag fullkomligt älskar den. Jag är kär! Eftersom Being Human (U.K) är en av årets förälskelser, var jag bara tvungen att ha den stående i hyllan. Sen vet jag inte om jag bör kalla det fynd när jag betalade 500 kr för den, men är ändå glad att den äntligen köptes in då jag blängt på den varje gång jag gått igenom Science Fiction bokhandeln de senaste två månaderna. 


3
Harry Potter: Complete Collection
Alla Harry Potter-filmerna på blu-ray fick jag för endast 199 kr under ett specialerbjudande. Nu för tiden säljs dessa filmer ganska billigt vilket både är bra och synd. Betyder det att ingen vill köpa dem längre?

2
Birdman or (the unexpected virtue of ignorance), Kingsman: The Secret Service, Gone Girl, m.fl.
Några nya filmer inköptes även på Black Friday, och dessa betalade jag inte mycket för jämfört med vad de vanligtvis brukar kosta. Var ju tvungen att passa på!

1
Chuck: Complete Collection
Alla säsonger av Chuck samlade i en box! Detta är en box jag velat ha jätte länge eftersom Chuck är en av de få serierna jag följt slaviskt på TV. Och jag var helt förkrossad när sista avsnittet sändes. Nu kanske ni skrattar åt mig eftersom det är Chuck vi snackar om, men detta är verkligen en serie jag alltid tyckt om på grund av den ständiga humorn i serien. Så att ha den sittandes i min hylla och alltid ha chansen att kunna sätta på ett avsnitt när som helst jag vill är en dröm som blivit sann. Eller nåt. Glad är jag i alla fall. Att priset var nere på endast 99:- är dock vad som gör det till ett äkta fynd! Nu är jag riktigt glad att jag aldrig tog tag i att beställa den från CDON för 559. Eller ännu värre, Discshop för 899. Fynd ja!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar