Misfits är verkligen en underhållande serie, det måste jag säga. Udda på ett bra sätt. Dessvärre har andra säsongen inte varit lika bra som den första, men ändå bra.

Misfits är en serie som gick på kanalen E4 mellan åren 2009 och 2013. Den har fått betyget 8,4 på IMDB och jag förstår verkligen varför. Den är utan tvekan något... udda. Serien följer fem ungdomar som alla blivit skyldiga till socialtjänst, men efter en väldigt stormig dag blir de plötsligt besatta med superkrafter.

Det känns som att vi har lärt känna karaktärerna bättre i säsong 2 och det är alltid positivt. Egentligen händer det inte så jätte mycket på en säsong, cliffhangern denna gången var inte lika stor som förra säsongen men det var ändå ett bra avslut på säsongen. På något sätt känns det som att säsongen har varit något segare än förra säsongen, men kan inte riktigt förklara varför så det kan också bara ha med mig som tittare att göra.

Observera att det kan finnas en del spoilers under det gråmarkerade. Har du redan sett serien eller vill läsa ändå så är det bara att markera texten. Men jag rekommenderar att du ser serien innan du läser, det är den värd!

De lyckades hitta Nathan därnere tack vare Kellys förmåga att höra tankar. Och tack vare den framtida Simon. Wait, what? Hur sjutton kan han resa i tiden? Han är osynlig, inte tidsresare. Dock inte längre verkar det som, då de alla lyckades bli av med sina krafter. Jag trodde hela tiden att ”jesus” skulle ha Nathans kraft också, och alltså vakna till liv efter ett tag men tydligen hände inte det... Som tur var.

Jag tycker det är synd att det inte blev något av Nathan och Kelly... Egentligen tycker jag ju att hon är alldeles för bra för honom, men på något sätt tyckte jag ändå om tanken på de två som ett par.
Simon och Alisha vet jag inte ens vad jag ska tycka om... Alisha har ju visat sig ha en mycket större personlighet än vad man från början trodde. Då hade jag bara skrattat om någon sa att hon skulle bli förälskad i Simon. Men tydligen är hon mindre av en bitch än man från början trodde... Nu är hon till och med en av mina favoriter. En av mina fem favoriter, haha.

Så... Vad har hänt egentligen? Curtis förlorade sin tjej, det var ju synd. Stackarn. Nathan har träffat en gravid tjej och blivit störtförälskad. Fast nej, hon är ju inte gravid längre. Nu har de ett barn och han är fast besluten på att bli pappa. Väldigt oväntat. Och sist men inte minst - de är alla kraftlösa. Men det ska det bli ändring på och i början av nästa säsong kan vi vänta oss att få träffa några nya förmågor. Undrar vad det kommer bli?

Jag vet inte om jag kommer fortsätta på säsong 3 direkt eller om jag ska ta en paus. Jag ska absolut se klart serien, för jag gillar den verkligen. Men kan hända att jag behöver en liten paus ändå och så kanske jag fortsätter igen om några månader. Har dock inte bestämt mig än, beror på om jag hittar något annat att ersätta Misfits med. Funderar på att köra ett Shameless maraton, den är ju lite i samma stil. Men men, vi får se. Kanske blir det trots allt en tredje säsong av underbara Misfits.

Tror du att Misfits verkar som en serie för dig så finns den att se på bl.a. Netflix. Har du inte netflix så kan du även hitta den gratis HÄR