måndag 30 november 2015

Being Human: Säsong 3


Säsong 3 av Being Human innehåller 8 avsnitt med cirka 55 min/avsnitt. I serien får vi följa tre rumskompisar som alla bär på sina övernaturliga hemligheter. En är varulv, en annan är vampyr. Den tredje är ett osynligt spöke som bara hennes två vänner kan se.

Observera att det finns en del spoilers under det grönmarkerade. Har du sett serien eller vill läsa ändå - be my guest. But you've been warned...

Jag tycker att säsong 3 har varit väldigt spännande, framförallt nu i slutet. Framförallt de två sista avsnitten. Men jag måste erkänna att jag varit väldigt besviken på Mitchell denna säsong. Hela vägen ända till de sista tio minuterna då han verkligen visade sin goda sida igen. Man har ju inte kunnat låta bli att verkligen störa sig på att han inte berättade sanningen för Annie.

På tal om Annie och Mitchell så kan jag inte direkt misstycka till något där. Visst, i början kändes det väl lite konstigt men jag gillar de ändå tillsammans, det gör jag verkligen. Förutom Mitchells beteende denna säsong då förstås. Men när han är normal, mänsklig och snäll, är de det perfekta paret.

Jag gillade inte att Herrick var tillbaka. Usch, den mannen kan verkligen vara riktigt vidrig. Man fattade ju att han verkligen hade någon form av amnesia, men ändå. Man märkte ju tydligt och klart att han fortfarande var samma gamla äckel. Och sen i slutet när han knivhögg Nina! No. Där blev man allt lite skärrad av sig. Men TACK OCH LOV så klarade hon sig. Jag trodde ändå att barnet skulle dö, men tydligen inte. Det var väl bra det.

Och slutligen, det viktigaste av allt… MITCHELL ÄR DÖD! WHAT, NO, FUCK. Hoppas han kommer tillbaka. Okej jag fattar att han förtjänade det och om han kommer tillbaka så kanske han bara kommer mörda folk igen, så det är ju inte så att George o co kommer försöka få tillbaka honom… Men ändå. Han är ändå en av de viktigaste karaktärerna! Har varit orolig för att de allihop skulle försvinna ända sedan början av säsong 2, då jag insåg att många av bilderna man hittade av serien innehöll de tre huvudkaraktärerna. Men inte George, Mitchell och Annie. Nej, istället var det Tom och två andra som jag inte ens vet vilka de är. Därför har jag varit rädd för att de skulle bli utbytta allihop, och att Tom skulle ta över huvudrollen.

Apropå Tom så är han väl helt okej… Men gillade aldrig pappan. Bra att han dog. Dock är Tom lite dum. Faktiskt. Har väl att göra med hur han har blivit uppfostrad, men t.ex. när han trodde att han var förälskad i Nina bara för att hon var lite snäll mot honom. Som en liten 12-åring som vill ha sitt första ligg.

Jaja, det viktigaste är nu att Mitchell kommer tillbaka! Hoppas verkligen inte att han är borta för gott. Det får han inte. Då blir jag sur.

Nu måste jag gå och lägga mig för jag ska upp klockan halv 5 i morgon bitti, vilket betyder att jag inte hinner sätta på ett till avsnitt förrän i morgon kväll… Usch, vad spännande. Hur ska jag klara av väntan?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar