måndag 30 november 2015

Being Human: Första avsnittet av säsong 4


Nu har jag precis sett klart det första avsnittet av säsong 4… Efter bara ett avsnitt in i säsongen måste jag bara släppa ut min ilska. Jag hade rätt. Tyvärr hade jag rätt om något som jag misstänkt redan sedan jag började kolla på serien. Fan! Jag hatar att jag hade rätt.

Läs inte mer om du inte sett 4x01 av Being Human.

De är utbytta! FAAAAAAN. De nya verkar väl inte så hemska egentligen, men ändå! Nina är död. Mitchell är död. Och nu är George död också. Den enda kvar av originalcasten är Annie! Men de har ju hela tiden sagt att spöken som förlorar allt de håller fast vid slutar existera. Visst, hon har det lilla barnet, men barnet gills väl inte när den inte har funnits där så länge?

AH VAD ARG JAG ÄR. Usch. Man får ju lust att bara sluta kolla, men eftersom spänningen fortfarande finns där (även om karaktärerna är borta…) så vill man ju ändå kolla vidare. Och jag antar att jag kommer gilla de nya också, men det blir inte samma sak. Det blir ju som en helt annan serie! Hoppas åtminstone att Nina, George och Mitchell kommer tillbaka i några avsnitt även om det bara är flashbacks… Eller som spöken. Annie kan hälsa på någon gång ibland.

Insåg också i detta avsnittet när George var ett spöke och gick igenom dörren, att det händer aldrig vampyrerna. Det hände aldrig Mitchell. Betyder det att Mitchell verkligen är död-död, eller blev han bara automatisk transporterad till helvetet? För om de alla är ”på andra sidan” kanske man ändå har en chans att få återse dem igen. Även om det bara är för en kort stund.

Åh jag kommer sakna dem!

Till er som inte sett serien ännu – om ni gör det, se till att njuta av de första tre säsongerna riktigt väl för det kommer snart en väldigt stor förändring… Om förändringen är bra eller dålig får man avgöra själv.

(OBS! Se ej videon nedan om du ej sett serien. MAJOR SPOILERS!)


Russell Tovey sa i en intervju att, när han först läste manuset och fick reda på vad som skulle hända, så var han rädd att alla fans skulle hata honom. Eller ja, hata George. Han var rädd att de inte skulle förlåta honom för det, men ärligt talat så måste jag säga att jag nästan älskar honom ännu mer på grund av det han gjorde. Om någon skulle göra det så var det han, och det var så himla fint. Hur kan man hata honom efter att han säger "I'm doing this because I love you."? Där har vi bromance i högsta grad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar